کافه کارآفرینی در دانشگاه تفرش برگزار شد

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۹ کد : ۴۸۹۴ رویدادها
تعداد بازدید:۹۰۱
به مناسبت هفته کارآفرینی کافه کارآفرینی به همت مرکز رشد وبا همکاری اداره کار تعاون ورفاه اجتماعی با حضور دوتن از کارآفرینان برتر این شهرستان در روزهای ۴و۶ آذرماه در دانشکده علوم برگزار گردید.

آقای مهندی عسکری  در زمینه  تولید انواع نانهای سنتی وآقای مهندس گل محمدی  در زمینه نجاری چوب بری خراطی وکاسه تراشی تولید اشتغال نمودند .این بزرگواران تاًکید داشتند که زمینه های کاری بسیاری برای جوانان وجود دارد جوانان با توجه به اقلیم منطقه ونیاز سنجی منطقه خود میتوانند این فرصتها راکشف نموده وزمینه کسب وکار خود را ایجاد نمایند جوانان در طول دوره تحصیل میبایست مهارتهای مختلف را بیاموزند ووارد فضاهای عملیاتی شوند وتجربه کسب نمایند  در غیر این صورت عالم بی عمل همچون زنبور بی عسل است .وجامعه ای که به خلاقیت وقدرت تولید خود ایمان داشته باشد هرگز شکست نمی خورد وخودکفا می گردد.

( ۳ )

نظر شما :